After moving from Manhattan, this young family wanted help growing into their big, new home in Westchester. We set the floorplan and furnished the 5-bedroom space with a cohesive, earth-toned palette to make the expansive house feel cozy and welcoming. We modernized by resurfacing the fireplace façade, installing roman shades and sleek, custom curtains throughout on traditional windows, and crowned the double height foyer with a sculptural, contemporary chandelier. The living room features a pair of custom wood & steel side tables that were designed and handmade by the homeowner’s sister and her partner. Original art and nature-inspired accessories also played a big role in starting to personalize the rooms. Designed in collaboration with the talented Nest Interiors. In progress now with Gwynne McCue Interiors is the next phase of design work here – stay tuned! (Dallas Raleigh Photography)